Κυριακή, Φεβρουάριος 18, 2018

Startupgreece - Εκπομπή 99 - 22/03/13

Είσαι νέος και ψάχνεις πληροφορίες για να ξεκινήσεις την επιχείρησή του στην Ελλάδα (κίνητρα, χρηματοδότηση, νομικό πλαίσιο, έρευνες); Θες να γνωρίσεις άλλους επιχειρηματίες από την Ελλάδα ή και το εξωτερικό και να μάθεις από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας τους; Η Ειρήνη Αναγνώστου και o Αντώνης Κουνέλης προτείνουν να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα που υποστηρίζει το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, www.startupgreece.gov.gr, που παρέχει κάθε πληροφορία που χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει την επιχείρησή του στην Ελλάδα.

 

Skroutz.Gr - Εκπομπή 90 - 18/01/2013

Σε αυτή την εκπομπή, η Ειρήνη Αναγνώστου και ο Αντώνης Κουνέλης, μας παρουσιάζουν μια μηχανή αναζήτησης ειδών και σύγκρισης τιμών. Ο κ. Χατζηγεωργίου, μηχανικός υπολογιστών και ένας εκ των ιδρυτών της εταιρείας skroutz α.ε. μας αφηγείται πώς ξεκίνησε αυτή η καινοτόμος ιδέα αλλά και πως φτάσαμε στο σημερινό www.skroutz.gr.

 

Ebay.Com - Εκπομπή 89 - 11/01/2013

Η Ειρήνη Αναγνώστου και ο Αντώνης Κουνέλης σε αυτή την εκπομπή κάνουν αγορές και πωλήσεις προϊόντων μέσω του γνωστού ιστοτόπου Ebay. Μας επισημαίνουν τι πρέπει να προσέξουμε όταν κάνουμε μία αγορά, με ποιο τρόπο μπορούνε να κρίνουμε την αξιοπιστία κάθε πωλητή καθώς και τους διάφορους τρόπους πληρωμής του. Τέλος μας δίνουν μια σειρά από συμβουλές για πωλήσεις μέσω διαδικτύου.

 

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση - Εκπομπή 51 - 08/10/2011

Ο όρος «Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση» ερμηνεύει την παραγωγή, διακίνηση και έλεγχο των ιατρικών συνταγών και των παραπεμπτικών για ιατρικές πράξεις, με τη χρήση τεχνολογίας Η/Υ και Τηλεπικοινωνιών, με τρόπο που διασφαλίζει την εγκυρότητα, την ασφάλεια και τη διαφάνεια των διακινούμενων πληροφοριών. Η Ειρήνη και ο Αντώνης σε αυτή την εκπομπή μας παρουσιάζουν τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες e-syntagografisi.gr και e-diagnosis.gr , το νέο τρόπο έκδοσης και εκτέλεσης ιατρικών συνταγών και παραπεμπτικών εξετάσεων, καθώς και τις απόψεις εκπροσώπων ιατρικών και φαρμακευτικών συλλόγων για τα νέα αυτά δεδομένα στο χώρο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Scroll to top