Κυριακή, Φεβρουάριος 18, 2018

Youtube: Δημιουργία Καναλιού - Εκπομπή 87 - 28/12/2012

Η Ειρήνη Αναγνώστου και ο Αντώνης Κουνέλης συνεχίζουν την περιήγηση μας στο YouTube και σε αυτή την εκπομπή μας προτρέπουν να φτιάξουμε το δικό μας κανάλι. Μας δείχνουν το τρόπο να ανεβάσουμε τα δικά μας βίντεο αλλά και πως να τα βελτιώσουμε με τη δυνατότητα της επεξεργασίας.

 

Περιήγηση στο YouTube - Εκπομπή 86 - 21/12/2012

Η Ειρήνη και ο Αντώνης μας ξεναγούν στο κόσμο του YouTube. Μας βοηθούν να φτιάξουμε λίστες με τα αγαπημένα μας βίντεο αλλά και με ποιο τρόπο μπορούμε να τα αξιολογήσουμε, να τα παρακολουθήσουμε αργότερα ή να τα μοιραστούμε με τους φίλους μας.

10 Χρόνια Βικιπαίδεια - Εκπομπή 85 - 14/12/2012

Με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας της ελληνικής εκδοχής της Wikipedia, της Βικιπαίδειας, η Ειρήνη Αναγνώστου και ο Αντώνης Κουνέλης μας κάνουν μία ιστορική αναδρομή της μεγαλύτερης ηλεκτρονικής εγκυκλοπαίδειας και μας παραθέτουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το τρόπο που λειτουργεί αυτή, τη διαδικασία που μπορεί κάποιος να γράψει ένα άρθρο σε αυτή, αλλά και ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες που την κάνουν μοναδική στο είδος της.

YouTube.Com - Εκπομπή 64 - 21/01/2012

Η πλήρης αναβάθμιση του Youtube ήταν το θέμα της νέας εκπομπής του Aegean Digital. Η Ειρήνη Αναγνώστου και ο Αντώνης Κουνέλης μας παρουσιάζουν όλες τις σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση και παρουσίαση του πλέον δημοφιλούς ιστοτόπου αναπαραγωγής βίντεο.

Google+ - Μέρος Β' - Εκπομπή 63 - 14/01/2012

Tο νέο κοινωνικό δίκτυο της Google, Google+, είναι το θέμα αυτής και της προηγούμενης εκπομπής του AegeanDigital. Η Ειρήνη Αναγνώστου και ο Αντώνης Κουνέλης σας παρουσιάζουν τι μπορείτε να κάνετε σε αυτό, αναλύουν τις εφαρμογές που σας προσφέρει και το συγκρίνουν με το Facebook.

Google+ - Μέρος Α' - Εκπομπή 62 - 07/01/2012

Tο νέο κοινωνικό δίκτυο της Google, Google+, είναι το θέμα αυτής και της επόμενης εκπομπής του AegeanDigital. Η Ειρήνη Αναγνώστου και ο Αντώνης Κουνέλης σας παρουσιάζουν τι μπορείτε να κάνετε σε αυτό, αναλύουν τις εφαρμογές που σας προσφέρει και το συγκρίνουν με το Facebook.

Facebook - Εκπομπή 54 - 29/10/2011

Σε αυτή την εκπομπή, η Ειρήνη κι ο Αντώνης μας ενημερώνουν για τις νέες αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες του Facebook. Κάνουν μία αναλυτική παρουσίαση των ρυθμίσεων απορρήτου, της νέας επιλογής 'Προβολή ως' που υπάρχει στο προφίλ μας, των έξυπνων λιστών και των νέων επιλογών που υπάρχουν σε μια δημοσίευση.

Scroll to top